Alla ni som gillar kyckling och mango måste testa detta!
600g kycklingfilé i bitar
2 dl vatten
1 buljongtärning - grönsak
1/2 msk soja
1-2 tsk sambal oelek (hade dock ingen så jag skippade den)
1 strimlad purjolök
2 msk mango chutney
2 dl cerme fraiche
150 g fryst tärnad mango - eller färsk går också bra
Bryn kycklingen, salta och peppra. Häll över vatten, buljongtärningen, soja och samal oelek. Småkoka 15 minuter under lock. Tillsätt sedan purjon, chutney, creme fraiche och låt koka ytterliggare ca 5 minuter. Lätt i mangon straxt före servering. Ris och sallad till =)
Smaklig måltid
2 dl vatten
1 buljongtärning - grönsak
1/2 msk soja
1-2 tsk sambal oelek (hade dock ingen så jag skippade den)
1 strimlad purjolök
2 msk mango chutney
2 dl cerme fraiche
150 g fryst tärnad mango - eller färsk går också bra
Bryn kycklingen, salta och peppra. Häll över vatten, buljongtärningen, soja och samal oelek. Småkoka 15 minuter under lock. Tillsätt sedan purjon, chutney, creme fraiche och låt koka ytterliggare ca 5 minuter. Lätt i mangon straxt före servering. Ris och sallad till =)
Smaklig måltid
1 kommentar:
Haha det här receptet fick vi på HK B under föreläsning med någon från mjölkfrämjandet (eller nåt i den stilen), vad kul :) supergott, men mycket godare utan mangobitarna tycker jag!
Skicka en kommentar